Wysłany: 2010-03-23, 20:51
pani (sic!) eva_14 napisał/a:
do Dyrekcji
proponuję przenieść ten temat, do odpowiedniego działu, ze względu na jego specyfikę, odbiegającą od grafiki stricte
Rzeczywiście, odkąd zabłysnęłaś tu stekiem inwektyw, wątek przestał być wyłącznie graficznym. Stał się raczej hydraulicznym. Jestem za tym, żeby go przenieść.
Problem jedynie gdzie bo, jak widzę, forum nie posiada działu "monologi frustratek".
Do dziś uważałem Evę_14 za osobę wyjątkowo inteligentną ale cóż? Błądzenie jest rzeczą ludzką. Okazuje się, że pozory mylą a słoma to takie paskudztwo, które przebije się nawet przez najlepsze lakierki.
Niestety, nie jesteś w stanie mnie obrazić słowami rodem z szamba.
Miałem zamiar polemizować z Tobą i zacytować te ((na przykład) "leonkowe klimaty" pod każdym niemal tekstem, niezależnie od jego zawartości, to "ślicznie Lidziu", pod każdym obrazkiem itp. To tu dowiedziałem się, że właściwie każdy tekst nadaje się na piosenkę (bo taki dobry), że pocztówka z dodanym logiem forum jest najpiękniejszą okładką itp.
Dam sobie jednak spokój z wyszukiwaniem tych przykładów. Nie warto. Jesteście niereformowalni.
Amandalea napisał/a:
Wiesz Skaranie, dość skutecznie odstraszyłeś-zniechęciłeś mnie od grafiki
To akurat z korzyścią dla grafiki.
Amandalea napisał/a:
a krytyka, krytyce nie równa.
O tym pisałem wyżej. Występ Evy_14 jest zapewne krytyką. Moje - poparte argumentami - odniesienia do konkretnych grafik lub opisów - wycieczkami osobistymi.
Amandalea napisał/a:
Nie każdy będzie artystą i nie każdy ma takie aspiracje, niektórzy tylko się bawią w wolnych chwilach i robią to jak potrafią.
Racja, niech się bawią. Ale skoro wystawiają wyniki swoich zabaw na widok publiczny, muszą się liczyć z tym, że nie każdy pochwali.
Amandalea" napisał/a:
Baw się dobrze, doskonal i krytykuj Skaranie,jeśli jest Ci obca odrobina taktu i wyczucie ludzkiej psychiki, wrażliwości, tak różnej, jak jesteśmy różni.
Zawsze jest jakieś wyjście.
Możesz mnie zbanować albo jeszcze lepiej założyć forum dostępne jedynie dla znajomych - klakierów. To - póki co - nie miało przy rejestracji zastrzeżenia ""wchodząc tu zobowiązujesz się chwalić wszystko jak leci a zwłaszcza grafiki Pani Admin".
Amandalea napisał/a:
Uważałam, że taka zabawa jest dużo lepsza i zdrowsza niż w oparach dymno-alkoholowych
Z dwojga złego wybieram to drugie choć dym mi szkodzi.
Żegnam Państwa!
_________________ (...) Czy czerwone
słońce
zachodu rzeczywiście
końcem
jest świata - promieniście
od lat
ginące co wieczoru?
Do dziś uważałem Evę_14 za osobę wyjątkowo inteligentną ale cóż? Błądzenie jest rzeczą ludzką. Okazuje się, że pozory mylą a słoma to takie paskudztwo, które przebije się nawet przez najlepsze lakierki.
Niestety, nie jesteś w stanie mnie obrazić słowami rodem z szamba.
dziękuję, wszystkim za ingerencję i ustosunkowanie się do powyższego, a w szczególności za wysublimowaną analogię z szambem (o słomie nie warto wspominać).