PoparzonaKawą - ubranie, to mogę zrozumieć. Ważniejsze czy chociaż bieliznę zmienia częściej
Tego mi już nie zdradziła, więc nie wiem
_________________ Kiedyś, spotykając kogoś, zastanawiałam się, czy dana osoba mnie lubi, a teraz w tej samej sytuacji, zastanawiam się, czy to ja lubię tę osobę.
Nie musisz być aż tak dyskretna. Nie naruszysz RODO, gdyż nie określasz imiennie
Ale to nie kwestia dyskrecji tylko niewiedzy - jak mi nie zdradziła, to przecież nie wiem.
_________________ Kiedyś, spotykając kogoś, zastanawiałam się, czy dana osoba mnie lubi, a teraz w tej samej sytuacji, zastanawiam się, czy to ja lubię tę osobę.
No cóż, jakby mnie to bardzo interesowało, to bym miała ten dar, ale akurat owa tajemnica nie napawała mnie nieprzemożną chęcią jej zgłębienia.
O, to się chwali - trzeba selekcjonować sprawy życiowe na ważne i mniej ważne; na takie, którymi musimy się głębiej zainteresować i takie, które możemy odpuścić.
PS. Chyba że te drugie przejdą do kategorii "bardziej ważne"