POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » PISANE WIERSZEM » Wiersze wolne i białe » S:: anonim
S:: anonim
Autor Wiadomość
.AnimusLumen. 

Wysłany: Wczoraj 1:36   S:: anonim

moje D-N-A: duchowy nadwrażliwiec
autonomiczny
zwrócony ku sobie – 7-ka

1w2 – z dużą wagą do szczegółów
a w nich tkwią diabły
oskarowi pokerzyści z holy-hood
których czuję w kościach

uparty jak osioł Koziorożec
do celu prę

wybrał mnie siwy starzec z długą brodą
wskazał drogę do wyjścia na ludzi

więc zabierajcie ten czerwony dywan
spod moich stóp
i flesze
jeśli światło tylko we mnie

(niestety nie mogę dać dużej greckiej sigmy w tytule, bo system
jej nie rozpoznaje, dlatego jest S)

Witold Kiejrys 
witek

Wysłany: Dzisiaj 17:57   

Mam problem z interpretacją twoich wierszy. Twoje kody cyfrowo literowe są mi nieznane, dlatego w czytaniu z góry je odrzucam. - Czy środowiskowo jest to w jakiś sposób akceptowane? A jeśli tak, to gdzie szukać kluczy, by daremnie po tekście nie kluczyć?

pozdrawiam, witekk

Konfucjusz

.AnimusLumen. 

Wysłany: Dzisiaj 18:59   

[quote="Witold Kiejrys"]Mam problem z interpretacją twoich wierszy. Twoje kody cyfrowo literowe są mi nieznane, dlatego w czytaniu z góry je odrzucam. - Czy środowiskowo jest to w jakiś sposób akceptowane? A jeśli tak, to gdzie szukać kluczy, by daremnie po tekście nie kluczyć?

pozdrawiam, witekk[/quote]

Rozumiem i nie dziwię się, na pewno nie jesteś sam. Otóż bardzo interesuję się psychologią, numerologią i duchowością, co wynika z mojej osobowości, testów, o których za chwilę, niby nie powinno się ich brać w 100% za prawdę, ale mnie z opisów wszystko się zgadza, zresztą sam siebie nie biorę na poważnie xD:

Na podstawie znanego testu MBTI opartego na koncepcji geniusza Carla Junga jestem INFJ-em: introwertycznym, intuicyjnym, uczuciowcem, osądzającym. W skrócie, najrzadszym typem osobowości z 16, gdzie środkowe literki oznaczają Ni-Fe, czyli kogoś z bogatym życiem wewnętrznym i silnie rozwiniętą intuicją introwertyczną, kto analizuje każdy najdrobniejszy szczegół, łączy podświadomie kropki w obraz. Inaczej rzecznik o głębokiej empatii i z silnie zakorzenioną moralnością, co chyba widać w moich niektórych wierszach, na przykład dobrze to widać we wierszu zapytan?e holistyczne.

1 skrzydło 2 wywodzi się z Enneagramu: perfekcjonista z ambicjami, dlatego dużą wagę przywiązuję do szczegółów i często wracam edytować swoje wiersze.

Poza tym jestem numerologiczną 7-ką: zwrócony ku sobie, co widać na przykład we wierszu: auTodialog, cyfrą najbardziej uduchowioną, dlatego postawiłem na rozwój duchowy, który przewija się w tomiku.

Sigma to po prostu Alfa, poza hierarchią, oczywiście to jest tylko zabawa, ale z zachowania i niezwykłego widzenia wielu uważa, którzy się tym interesują, że Chrystus i Budda byli właśnie Sigmami INFJ, jako INFJ-oci widnieją na przykład na personality database.

Mój tomik nie będzie zbiorem wierszy, a organiczną całością z wieloma warstwami, do tego różnorodny, ale i też hermetyczny, dla wąskiej grupy osób. Powiem tak, jaka osobowość taki tomik xD I dodam jeszcze, że po przeczytaniu tomiku i opisu INFJ będzie można stwierdzić, że tak, zgadza się, to pisał INFJ xD Pozdrawiam :)

POSTscriptum Strona Główna » PISANE WIERSZEM » Wiersze wolne i białe » S:: anonim

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie