Wysłany: Dzisiaj 15:27
Witku, rozważałam taką opinię o Maćku. Uparcie jednak starałam się namówić go do rozmowy nie omijającej jasno postawionego zarzutu. Bezskutecznie. Po tym co napisałeś i zważywszy Twoje doświadczenie, skłaniam się do uznania za prawdę faktu, że Maciek po prostu z nas kpi. To jedyna możliwa opinia jaka jawi się także w świetle innych jego komentarzy w innych miejscach na tym forum.
Pozdrowienia latowe posyłam.
_________________ If you don't know where you are going,
any road will take you there.
/Lewis Carroll/
Oj nudzą się państwo bardzo. W dodatku ten prawie całkowity brak poczucia humoru.
Życie nas nie rozpieszcza i nie bawi ostatnimi laty a tu powaga jak na pogrzebie dyktatora w Korei Północnej . Uśmiechnijcie się a świat uśmiechnie się do was.
A tak całkiem na serio i poważnie: jakoś nie widzę żadnych licznych protestów po moim ,, eksperymencie''.
POZDRAWIAM Z UŚMIECHEM
Maciek
Wysłany: Dzisiaj 15:51
ALmec_33 napisał/a:
Oj nudzą się państwo bardzo. W dodatku ten prawie całkowity brak poczucia humoru.
Życie nas nie rozpieszcza i nie bawi ostatnimi laty a tu powaga jak na pogrzebie dyktatora w Korei Północnej . Uśmiechnijcie się a świat uśmiechnie się do was.
A tak całkiem na serio i poważnie: jakoś nie widzę żadnych licznych protestów po moim ,, eksperymencie''.
POZDRAWIAM Z UŚMIECHEM
Maciek
Oto cyniczny pajac w pełnej krasie.
My się tutaj tak nie traktujemy nawzajem, więc chyba zabłądziłeś.
_________________ If you don't know where you are going,
any road will take you there.
/Lewis Carroll/
Ja nikogo tu nie nazwę pajacem choćbym miał ku temu powód.
Myślisz,że jak jesteś tutaj prawie 17 lat to masz do tego prawo?
Fe, bardzo nieładnie RITO MAŁGORZATO.
Przekroczyłaś właśnie pewną granicę, której przekraczać się nie powinno.