Wysłany: 2008-12-14, 12:46 w Radio Katowice o POSTscriptum 14.12.2008r.
Dzisiaj tj 14.12.2008r. w cyklicznej audycji Macieja Szczawińskiego w Radio Katowice o godz.21.15 znajdzie się 15 minutowa rozmowa moja z redaktorem o naszym Portalu. Audycję można słuchać na stronce Radia Katowice http://www.radio.katowice.pl/ uruchamiając z prawej u góry Słuchaj online. Zapraszam dzisiaj a także każdej niedzieli do słuchania programów poetyckich tej persony Radia Katowice o god 15.45-16.00 (poczta poetycka Macieja Szczawińskiego) i 21.15-21.50 (artystyczne spotkania Macieja Szczawińskiego).
wiele można się nauczyć z komentarzy doświadczonego poety, krytyka i jak powiedział Tadeusz Kijonka na spotkaniu z Feliksem Netzem, które Maciej Szczawiński prowadził: najbardziej znanego śląskiego głosu.
audycja podzielona jest na trzy części i ta ze mną o POSTscriptum jest w części środkowej 40-to minutowej audycji ale zachęcam do posłuchania całości bo wg mnie warto.
próbowałem sobie posłuchać ale nawet mój "wypasiony" {niby} lapek nie potrafił się podłaczyć pod audycję - ino pukał jakiś młoteczek o kowadło cy cóś ...
posłuchałem, posłuchałem, posłuchałem ...
hej, załogo - rowerka na orażowy kolor z żaglem w kwiatki - współojciec założyciel - Leszek-Pilot/Lotnik zapowiedział w RK naszą wyprawę !!!! i poopowiadał o PS i antologii i w ogóle !!! hip!hip! hurrra! i ja - !!!!!!!!!!!!!!!!