Wysłany: 2007-11-24, 15:46 Forum literackie Oaza Szeptów
Oaza Szeptów to forum literackie założone przez Wodoryta, gdzie spotkamy się z życzliwością, szczerymi opiniami oraz wieloma interesującymi dyskusjami, gdzie panuje miła i przyjazna atmosfera.
Wodoryta znam nie od dziś i tym bardziej cieszę się z naszej współpracy, dzięki której będziemy mogli poznać nowe poetyki i wzajemnie rozwijać swój warsztat.
Jest mi niezmiernie miło,że mam zaszczyt zaprosić Was do współpracy pomiędzy forumowej.
Faktycznie to co napisał Marcin jest rzeczywistością...forum oaza szeptów jest również do Waszej dyspozycji czytelników i twórców mowy wiązanej.Atmosfera ciepła ,przyjacielska jak i tutaj na Post Scriptum,czego miałem okazję się przekonać.
Zatem zapraszam wszystkich do korzystania z Oazy Szeptów.
teraz to martwe forum - grupa moderatorów nim zawiadujaca w imieniu H.Wolany - pozabierała jego użytkowników i załozyła sobie forum ogród ciszy.
Co na to Wolany? Nie wiem.
Mnie sie taki sposób postępowania nie podoba - wyglada to tak jakby najemna sklepowa załozyła swój własny sklep wyposażając go w towar dawnego pracodawcy- oczywiście bez jego wiedzy i zgody.
Justyno,
jestem jednym z tych użytkowników i nie przypominam sobie żeby ktokolwiek z administracji wywoływał na mnie presję zmiany forum
zastanów się nad stwierdzeniem "pozabierała jego użytkowników", bo o ile wiem, to Ci użytkownicy są dorosłymi ludźmi decydującymi o sobie, a nie jakimś gówniarstwem, które może administracja na własną rękę przeprowadzać z piaskownicy do piaskownicy
piszesz:
"Co na to Wolany? Nie wiem?
[...]
- oczywiście bez jego wiedzy i zgody".
skoro piszesz, że nie wiesz co na to Henryk, to skąd w dalszym ciągu wywodu Twoje przekonanie, że bez Jego wiedzy i zgody?
nie wystarczy pisać
trzeba jeszcze wiedzieć o czym się pisze
zwłaszcza szafując osądami, jak to czynisz, Justyno
No, nie ! Zabrać można coś..lub kogoś, kto jest ubezwłasnowolniony. Porównanie userów do towaru, to delikatnie mówiąc przesada. Zabrać można np. buty do szewca, a piszących można li tylko zaprosić do współpracy.
Podziwiam, za zacięcie archeologiczne i wykopanie informacji z 2007 roku, tylko na wykopaliskach jeszcze trzeba się znać........
Pozdrawiam.
_________________ kto piórem walczy temu chwała
niech niepokorne wiersze pisze
dla mnie poezja to nieśmiałość
anioła który odszedł w ciszę - Grzegorz Szafoni
Nie powinnaś Justyno wydawać sądów, nie znając sprawy. Nie masz racji w tym co napisałaś
wydaje mi sie ze mam takie prawo megi- w koncu wielu z nas zna wiecej niz jedno forum...ale to jest tylko moje zdanie a Ty nie musisz sie z nim zgadzać
Nie znam sprawy i właściwie mało mnie obchodzi. Naszła mnie taka myśl - to nie problem PS, więc wszelkie dyskusje na ten temat darujmy sobie. Ot, taka maleńka prośba
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
No, nie ! Zabrać można coś..lub kogoś, kto jest ubezwłasnowolniony. Porównanie userów do towaru, to delikatnie mówiąc przesada
jako poetce powinno byc Ci znane pojęcie przenosni
Irena Zborowska napisał/a:
Podziwiam, za zacięcie archeologiczne i wykopanie informacji z 2007 roku, tylko na wykopaliskach jeszcze trzeba się znać........
Widzisz Ir, moze to nie jest zaciecie archeologiczne a zwykła wiedza...skoro wiedza wiec nie muszę jej odkopywać ,poznawac i domniemywac- wystarczy przekazać ją z własnych zasobów...ale to jest tylko moje zdanie i nie bronię go jak reduty ordona poniewaz każdy moze mieć swój punkt widzenia który najczęściej zależy od punktu siedzenia
Nie znam sprawy i właściwie mało mnie obchodzi. Naszła mnie taka myśl - to nie problem PS, więc wszelkie dyskusje na ten temat darujmy sobie. Ot, taka maleńka prośba
el napisał/a:
się przyłączam ! - do tej prośby !
I ja
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza