POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi POSTscriptum Strona Główna » WSPÓŁPRACA » Reklama » Forum literackie Oaza Szeptów
Zamknięty przez: el
2009-04-01, 20:36
Forum literackie Oaza Szeptów
Autor Wiadomość
Marcin 

Wysłany: 2007-11-24, 15:46   Forum literackie Oaza Szeptów

Oaza Szeptów to forum literackie założone przez Wodoryta, gdzie spotkamy się z życzliwością, szczerymi opiniami oraz wieloma interesującymi dyskusjami, gdzie panuje miła i przyjazna atmosfera.

Wodoryta znam nie od dziś i tym bardziej cieszę się z naszej współpracy, dzięki której będziemy mogli poznać nowe poetyki i wzajemnie rozwijać swój warsztat.

Link do forum:
http://oazaciszy.mojeforum.net

peter 

Wysłany: 2007-12-06, 10:11   

Też tam zaglądam od niedawna i uważam, że jest to jedno z lepszych i ciekawszych for w necie ;)

wodoryt 

Wysłany: 2007-12-06, 13:25   

Jest mi niezmiernie miło,że mam zaszczyt zaprosić Was do współpracy pomiędzy forumowej.
Faktycznie to co napisał Marcin jest rzeczywistością...forum oaza szeptów jest również do Waszej dyspozycji czytelników i twórców mowy wiązanej.Atmosfera ciepła ,przyjacielska jak i tutaj na Post Scriptum,czego miałem okazję się przekonać.

Zatem zapraszam wszystkich do korzystania z Oazy Szeptów.

OAZA SZEPTÓW

Administrator Wodoryt.

justyna 
Kamil Rousseau

Wysłany: 2009-03-31, 12:55   

teraz to martwe forum - grupa moderatorów nim zawiadujaca w imieniu H.Wolany - pozabierała jego użytkowników i załozyła sobie forum ogród ciszy.
Co na to Wolany? Nie wiem.
Mnie sie taki sposób postępowania nie podoba - wyglada to tak jakby najemna sklepowa załozyła swój własny sklep wyposażając go w towar dawnego pracodawcy- oczywiście bez jego wiedzy i zgody. :zly:

Abi 

Wysłany: 2009-03-31, 16:44   

Justyno,
jestem jednym z tych użytkowników i nie przypominam sobie żeby ktokolwiek z administracji wywoływał na mnie presję zmiany forum

zastanów się nad stwierdzeniem "pozabierała jego użytkowników", bo o ile wiem, to Ci użytkownicy są dorosłymi ludźmi decydującymi o sobie, a nie jakimś gówniarstwem, które może administracja na własną rękę przeprowadzać z piaskownicy do piaskownicy

piszesz:

"Co na to Wolany? Nie wiem?
[...]
- oczywiście bez jego wiedzy i zgody".

skoro piszesz, że nie wiesz co na to Henryk, to skąd w dalszym ciągu wywodu Twoje przekonanie, że bez Jego wiedzy i zgody?

nie wystarczy pisać
trzeba jeszcze wiedzieć o czym się pisze
zwłaszcza szafując osądami, jak to czynisz, Justyno

uszanowanie

D.

megi 

Wysłany: 2009-03-31, 16:50   

Nie powinnaś Justyno wydawać sądów, nie znając sprawy. Nie masz racji w tym co napisałaś.

Irena 

Wysłany: 2009-03-31, 20:31   

No, nie ! Zabrać można coś..lub kogoś, kto jest ubezwłasnowolniony. Porównanie userów do towaru, to delikatnie mówiąc przesada. Zabrać można np. buty do szewca, a piszących można li tylko zaprosić do współpracy.
Podziwiam, za zacięcie archeologiczne i wykopanie informacji z 2007 roku, tylko na wykopaliskach jeszcze trzeba się znać........

Pozdrawiam.
anioła który odszedł w ciszę
- Grzegorz Szafoni

justyna 
Kamil Rousseau

Wysłany: 2009-03-31, 21:30   

megi napisał/a:
Nie powinnaś Justyno wydawać sądów, nie znając sprawy. Nie masz racji w tym co napisałaś

wydaje mi sie ze mam takie prawo megi- w koncu wielu z nas zna wiecej niz jedno forum...ale to jest tylko moje zdanie a Ty nie musisz sie z nim zgadzać :D

el 

Wysłany: 2009-03-31, 21:36   

Nie znam sprawy i właściwie mało mnie obchodzi. Naszła mnie taka myśl - to nie problem PS, więc wszelkie dyskusje na ten temat darujmy sobie. Ot, taka maleńka prośba :padam:

justyna 
Kamil Rousseau

Wysłany: 2009-03-31, 21:37   

Irena Zborowska napisał/a:
No, nie ! Zabrać można coś..lub kogoś, kto jest ubezwłasnowolniony. Porównanie userów do towaru, to delikatnie mówiąc przesada

jako poetce powinno byc Ci znane pojęcie przenosni :)

Irena Zborowska napisał/a:
Podziwiam, za zacięcie archeologiczne i wykopanie informacji z 2007 roku, tylko na wykopaliskach jeszcze trzeba się znać........

Widzisz Ir, moze to nie jest zaciecie archeologiczne a zwykła wiedza...skoro wiedza wiec nie muszę jej odkopywać ,poznawac i domniemywac- wystarczy przekazać ją z własnych zasobów...ale to jest tylko moje zdanie i nie bronię go jak reduty ordona poniewaz każdy moze mieć swój punkt widzenia który najczęściej zależy od punktu siedzenia :rotfl: ;) ;) ;) ;)

Marek 
Z. Marek Piechocki

el napisał/a:
Nie znam sprawy i właściwie mało mnie obchodzi. Naszła mnie taka myśl - to nie problem PS, więc wszelkie dyskusje na ten temat darujmy sobie. Ot, taka maleńka prośba

się przyłączam ! - do tej prośby ! :)

Marcin 

Przyłączam się do tej prośby :)

amandalea 
Lidia Kowalczyk

Wysłany: 2009-03-31, 21:55   

Marek napisał/a:
el napisał/a:
Nie znam sprawy i właściwie mało mnie obchodzi. Naszła mnie taka myśl - to nie problem PS, więc wszelkie dyskusje na ten temat darujmy sobie. Ot, taka maleńka prośba

się przyłączam ! - do tej prośby ! :)

I ja :)
rzekł uczeń mistrza

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2009-03-31, 22:06   

I ja :)

justyna 
Kamil Rousseau

Wysłany: 2009-04-01, 07:04   

i ja :)

POSTscriptum Strona Główna » WSPÓŁPRACA » Reklama » Forum literackie Oaza Szeptów

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie