Wysłany: 2008-08-10, 23:31 Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania
<br>
Co zrobić, gdy podczas rejestracji nazwa mojego nicka nie mieści się w polu?
Podczas rejestracji w polu Użytkownik wpisujesz nazwę o długości do 15 znaków. Jeśli Twój nick ma być dłuższy, zarejestruj się używając krótszego nicka, a po rejestracji skontaktuj się z Administratorem technicznym w celu zmiany nazwy nicka na właściwy (> 15 znaków).
Zapomniałem hasła i nie mogę się zalogować.
W górnej lewej części forum kliknij Zaloguj, a następnie Zapomniałem hasła. Po wpisaniu swojego nicka i adresu e-mail na Twoją skrzynkę zostanie przesłany link aktywacyjny wraz z wygenerowanym nowym hasłem. Hasło to w każdej chwili możesz zmienić w swoim Profilu.
Po kilkukrotnym wprowadzeniu błędnego hasła przy logowaniu moje konto zostało zablokowane.
Ze względów bezpieczeństwa po 5-krotnym wprowadzeniu błędnego hasła uruchamia się blokada konta. Konto zostaje zablokowane na 2 godziny i po tym czasie blokada automatycznie zostanie zdjęta.
Jak dodać zdjęcie na forum?
Najprostsze sposoby dodawania zdjęć na forum opisane są w tym temacie.
Jak mogę zmienić styl (skórkę) forum?
Na forum dostępnych jest 5 stylów. Możesz je zmieniać w dolnej prawej części strony głównej forum (rozwijając belkę Styl forum) lub w swoim Profilu.
Jak założyć swój dział autorski?
Jak założyć na forum swój dział autorski przeczytasz tutaj.
Jak dodać emotikonkę w ShoutBoxie?
Wpisując jej kod. Dostępne na forum emotikonki i ich kody podane są w tym temacie.